Restaurant Speijck

VALENTIJN 💛

All you need is….. een shared dining menu op Valentijnsdag! Verras jouw geliefde en geniet van ‘Speijck samen’. Een variatie van verschillende gerechten samengesteld door de chef! Uiteraard met een heerlijk glaasje bubbels!

Shared dining + bubbels voor €37,50 p.p

Klik op onderstaande button ‘reserveren’ om verzekerd te zijn van een tafeltje, of bel naar 013-5282263.

Welkom!

Restaurant Speijck bestaat al ruim 174 jaar en is een begrip in Oisterwijk. Het karakteristieke pand heeft een warme uitstraling. Door de romantische ligging in de bossen, is het de perfecte gelegenheid voor een intiem diner. Kom samen genieten!

Liever gezellig even borrelen? Dat kan natuurlijk niet ontbreken bij een bezoek aan Oisterwijk. Oisterwijk staat bekend om haar bourgondische maar culinaire levensstijl. Van bitterbal tot oester, het kan bij Restaurant Speijck allemaal!

Of wat dacht je van een goede kop koffie op ons ruime terras? Na een heerlijke wandeling in de bossen is niks zo lekker dan neerstrijken op een terrasje in de zon! Geniet van een drankje met een lekker stuk gebak of pak onze lunchkaart er eens bij. Wij beschikken over een uitgebreide lunchkaart. Wij hebben alle facetten in huis om bij te dragen aan een gezellig uitje!

Tot kijk in Oisterwijk! Tot kijk bij Restaurant Speijck!                                                                                                                                                 

  🐶 honden zijn welkom op ons terras en in ons restaurant

                          Speijck Special! 

De Speijck Special is een wisselend gerecht voor maar €19,50, een tip van de chef!

Momenteel is het een gegrilde tonijnsteak met wolgroenten, wakame en een heerlijke oosterse saus!

Lunch

Borrel

Diner