Bruiloften

Trouwen in Oisterwijk bij Restaurant Speijck!

Wij zijn een officiële trouwlocatie en we hebben alle facetten in huis om jullie mooie dag te verzorgen. Een unieke ceremonie in onze privétuin, een uitgebreid diner of juist een gezellige barbecue en afsluiten met een knalfeest! Het kan allemaal bij Restaurant Speijck!

Onze eventplanner Jennifer staat graag voor jullie klaar en verzorgt met veel plezier jullie bruiloft.

” Mede dankzij jullie hebben wij een prachtige dag gehad! Wij en onze gasten zijn niks te kort gekomen. Van begin tot eind is alles perfect verlopen en jullie hebben alles tot in de puntjes verzorgd! Heel erg bedankt voor het mogelijk maken van de mooiste dag van ons leven! ”

Capaciteit
Ceremonie: tot 100 gasten
Receptie: tot 200 gasten
Diner: tot 100 gasten
Feest: tot 200 gasten

Huwelijksvoltrekking
Wat is er romantischer dan trouwen in de bosrijke omgeving van Oisterwijk? Het is mogelijk om jullie bijzondere ceremonie te laten plaatsvinden in onze privétuin. Bij slecht weer wijken we uit naar de aansluitende zaal.

Toost & Taart
Dat mag natuurlijk niet ontbreken, er mag geproost worden! Jullie zijn in de gelegenheid om te toosten en de felicitaties in ontvangst te nemen. De taart mag worden aangeleverd, maar wij denken graag met jullie mee.   

Diner
Gezellig aan mooie ingedekte tafels dineren of toch liever een interactief diner? Wij bieden diverse mogelijkheden. Van BBQ arrangementen met diverse vis- en vleesgerechten, salades, vers brood en frietjes tot uitgebreid gangen diner. De invulling wordt altijd in overleg met jullie afgestemd. Daarnaast houden wij graag rekening met allergieën en dieetwensen.

Feestavond
De voetjes mogen van de vloer! Wij serveren gedurende de avond dranken uit het Hollands dank assortiment middels een afkooparrangement (Bavaria, huiswijnen, fris, koffie en binnenlands gedistilleerd). Optioneel kunnen er speciaal bieren en likeuren worden toegevoegd, of wat dacht je van eigen Gin&Tonic bar? Daarnaast serveren wij graag diverse hapjes en een midnight snack.

Ja ik wil!

12 + 9 =