Bruiloften

Speijck is een officiele trouwloactie en wij hebben alle facetten in huis om jullie mooie dag te verzorgen. Een unieke ceremonie in onze privétuin, een uitgebreid diner of juist een gezellige barbecue en afsluiten met een knalfeest! Het kan allemaal bij Speijck!

Onze eventplanner staat graag voor jullie klaar en verzorgt met veel plezier jullie bruiloft.

Capaciteit
Ceremonie: tot 100 gasten
Receptie: tot 200 gasten
Diner: tot 100 gasten
Feest: tot 200 gasten

Huwelijksvoltrekking
Wat is er romantischer dan trouwen in de bosrijke omgeving van Oisterwijk? Het is mogelijk om jullie bijzondere ceremonie te laten plaatsvinden in onze privétuin. Bij slecht weer wijken we uit naar de aansluitende zaal.

Toost & Taart
Dat mag natuurlijk niet ontbreken, er mag geproost worden! Jullie zijn in de gelegenheid om te toosten en de felicitaties in ontvangst te nemen. De taart mag worden aangeleverd, maar wij denken graag met jullie mee.

Diner
Gezellig aan mooie ingedekte tafels dineren of toch liever een interactief diner? Wij bieden diverse mogelijkheden. Van BBQ arrangementen met diverse vis- en vleesgerechten, salades, vers brood en frietjes tot uitgebreid gangen diner. De invulling wordt altijd in overleg met jullie afgestemd. Daarnaast houden wij graag rekening met allergieën en dieetwensen.

Feestavond
De voetjes mogen van de vloer! Wij serveren gedurende de avond dranken uit het Hollands dank assortiment middels een afkooparrangement (Bavaria, huiswijnen, fris, koffie en binnenlands gedistilleerd). Optioneel kunnen er speciaal bieren en likeuren worden toegevoegd, of wat dacht je van eigen Gin&Tonic bar? Daarnaast serveren wij graag diverse hapjes en een midnight snack.

Wij werken samen met een vaste DJ en hij verzorgd graag de muzikale invulling tijdens jullie feestavond. Jullie zijn ook vrij om zelf de invulling hiervan te verzorgen.