PASEN bij Speijck

Pasen bij Restaurant Speijck!

1e paasdag = vol
2e paasdag = vol

Pasen staat voor de deur en dat is een mooi moment om gezellig samen te zijn met vrienden en familie. Hierom organiseren wij een heerlijke Paasbrunch in de vorm van een lunchbuffet. Wij hopen natuurlijk op een heerlijk voorjaarszonnetje. Zo kun je de Paasdag vullen met een zonnige wandeling in de Oisterwijkse bossen te combineren met het lunchbuffet bij Restaurant Speijck. De kids kunnen lekker spelen in de speeltuin, dat alles is toch volop genieten! Hopelijk tot dan! 

Lunchbuffet
Het buffet bestaat uit diverse koude en warme gerechten, broodjes, beleg, soep en diverse zoetigheden. De prijs is inclusief alle gerechten, verse jus, appelsap, ranja en melk. Alle andere dranken dienen extra afgerekend te worden.

Tijden:
Reserveren kan tussen 11.30 uur en 12.30 uur. De eindtijd is 15.00 uur. Dan ruimen wij het buffet op en kunt u uiteraard blijven zitten voor een lekkere borrel! Eerste Paasdag bieden wij nog een a la carte diner aan, Tweede Paasdag sluiten wij om 17.00 uur.

Prijs:
Vanaf 11 jaar €34.95 p.p.
Kids 4 t/m 10 jaar €24.95 p.p.
Kids 0 t/m 3 jaar gratis
Maximale groepsgrootte 12 personen.

Een tafeltje reserveren voor de Paasdagen kan via onderstaand formulier. Zodra u een schriftelijke bevestiging van ons heeft ontvangen, is de reservering pas definitief.

Wij kijken er naar uit jullie te mogen ontvangen bij Restaurant Speijck!

PASEN

Naam(Vereist)
maximale groepsgrootte 12 personen
Dag(Vereist)
Tijd(Vereist)
Lunch inloop tussen 11.30 uur en 12.30 uur
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.